Wie zijn wij
Helen de Kok, gediplomeerd kok met werkervaring bij diverse restaurants in Zeeland en daar buiten.
Willy Bossaert, passie voor koken werkzaam als managementassistent met ruime ervaring in het organiseren van bijeenkomsten en personeelsuitjes.
Per 2 januari 2015 zijn wij gestart met ons bedrijf onder de naam ‘Food Affair’. Werken vanuit een Foodtruck sprak ons aan. Dit zorgt ervoor dat we naast creatieve vrijheid ook mobiel zijn om op diverse evenementen en locaties onze producten aan te kunnen bieden.
Doelstelling: Betrokken, enthousiast en met passie kwaliteit leveren met oog voor presentatie.
Hoe het begon
Na het lezen van een artikel in het AD over Rollende Keukens waren we er uit. Het concept foodtruck sprak ons aan. Dit zorgt ervoor dat we naast creatieve vrijheid ook mobiel zijn om op diverse evenementen en locaties onze producten aan te kunnen bieden. Onze truck is gereed en vanaf april zijn we klaar om op pad te gaan.
U kunt onze agenda raadplegen op de ‘foodtruck‘ pagina om te zien waar wij te vinden zijn.
Naast evenementen kunnen wij ook een lunch, diner of ontbijt op maat verzorgen, bijvoorbeeld voor bedrijven of voor een teamuitje op locatie.
Heeft u thuis een feestje? Wij komen graag met onze foodtruck bij u thuis om een heerlijke lunch te verzorgen.



